Tükendi
Gelince Haber Verİçerisindeki Glikolik Asit ve Salisilik Asit ile cildi temizlemeye yardımcı peelingtir. İçerisindeki etken maddeler ile cildi nemlendirmeye yardımcı olur.
Haftada 1-3 kez ıslak cilde, yüz ve boyun bölgenize hassas bir biçimde masaj yaparak gerekli miktarda uygulayınız. Ilık su ile yıkayınız ve kurulayınız. Devamında cildinize uygun bir Murad tonik uygulamanız önerilmektedir.
water/aqua/eau, sodium laureth sulfate, cocamidopropyl betaine, jojoba esters, acrylates copolymer, glycol stearate, butylene glycol, sodium pca, dipotassium glycyrrhizate, sodium ascorbyl phosphate, glycolic acid, lactic acid, salicylic acid, polyquaternium-4, sodium hydroxide, sodium chloride, citric acid, disodium edta, phenoxyethanol, methylparaben, propylparaben