Caudalie Vinopure Anti Blemish Duo Set - Akne Karşıtı İkili Set
Caudalie Vinopure Anti Blemish Duo Set
Caudalie Vinopure Anti-Blemish Duo Set, sivilce, siyah nokta, genişlemiş gözenek ve cilt kusurlarının görünümünü azaltmaya yardımcı olmak amacıyla geliştirilmiş tamamlayıcı bir bakım setidir. Özellikle karma, yağlı ve kusur oluşumuna eğilimli ciltlerin günlük bakım rutinine uygundur. Vinopure serisinin arındırıcı ve kusur karşıtı bakım yaklaşımını bir araya getiren set, cildin fazla sebumdan arındırılmasına, gözeneklerin daha temiz görünmesine ve mevcut kusurların görünümünün azaltılmasına destek olur. Salisilik asit içeren bakım, cilt yüzeyinin daha pürüzsüz ve dengeli görünmesine yardımcı olur. Düzenli kullanımda cildin daha temiz, berrak ve düzgün bir görünüme kavuşmasını destekler. Birbirini tamamlayan ürünleri sayesinde hem genel cilt bakımında hem de ihtiyaç duyulan bölgelere yönelik lokal bakımda pratik bir rutin oluşturur.
Kullanım Şekli
Cildinizi temizledikten sonra set içerisindeki ürünleri aşağıdaki sırayla uygulayabilirsiniz: Vinopure Blemish Control Salicylic Serum: Sabah ve/veya akşam, temiz ve kuru yüz bölgesine birkaç damla uygulayınız. Göz çevresinden kaçınarak nazikçe cilde yediriniz. Vinopure Salicylic Spot Solution: Serumun ardından, sivilce ve kusurların bulunduğu bölgelere lokal olarak uygulayınız. İhtiyaç halinde gün içerisinde tekrar uygulanabilir. Bakımın ardından uygun bir nemlendirici kullanabilirsiniz. Gündüz rutininde güneş koruyucu uygulanması önerilir.
Ürün İçeriği
1. vinopure blemish control salicylic serum aqua/water/eau, vitis vinifera (grape) fruit water, alcohol denat., propanediol, glycerin, salicylic acid, sodium hydroxide, caprylyl/capryl glucoside, xanthan gum, potassium sorbate, sodium benzoate, citric acid, pelargonium graveolens flower oil, mentha piperita (peppermint) oil, cymbopogon citratus leaf oil, rosmarinus officinalis (rosemary) leaf oil, lavandula hybrida oil, melissa officinalis leaf oil, limonene, linalool, geraniol, citral, citronellol. 2. vinopure salicylic spot solution aqua/water/eau, glycerin, alcohol denat., microcrystalline cellulose, coco-caprylate/caprate, glyceryl stearate se, bentonite, niacinamide, glyceryl stearate citrate, palmitoyl grape seed extract, acacia senegal gum, arginine, salicylic acid, xanthan gum, glyceryl stearate, pelargonium graveolens flower oil, mentha piperita (peppermint) oil, citral, cymbopogon citratus leaf oil, melaleuca alternifolia leaf oil, rosmarinus officinalis (rosemary) leaf oil, citronellol, ci 77492 (iron oxides), geraniol, linalool, lavandula hybrida oil, maltodextrin, melissa officinalis leaf oil, hydrolyzed gardenia florida extract, sodium citrate, limonene.
