Menü
Hesabım
Şifremi Unuttum
Kayıt Ol
Sepetim
Sepetim

Sigara ve Kahve İçenlere Özel Diş Macunu Hangisi?

Ağız bakımımıza ne kadar dikkat etsek de lekelenme yapabilecek sigara, kahve ve çay gibi ürünlerin sık tüketimi dişlerde sararmaya neden olabilir. Sabah ve akşam dişlerinizi fırçalıyor, ağız bakım sularından yararlanıyor ve yine de zamanla dişlerinizde lekelenmelerin önüne geçemiyorsanız, diş macununuzu değiştirmenin zamanı gelmiş olabilir.

Gün boyu sık sık çay kahve tüketmeyi seviyor ve çay-kahve keyfi yapmaktan kendinizi alıkoymak istemiyorsunuz biliyoruz. Ama dişleriniz bu durumdan sizin kadar memnun olmadığını küçük renk değişimleri ile belli etmeye başlayarak, sonrasında koyu lekelenmelere kadar gidebilir.

Bu durumda ağız bakım ürünlerinizi, bu şekilde formüle edilmiş ürünler arasından seçmeniz, sararmaların önüne geçmeniz konusunda destekleyici olacaktır. Sigara ve kahve içenlere özel diş macunu hangisi hakkındaki yazımızı inceleyerek, siz de kendiniz için en uygun ürün seçeneklerine kadar verebilirsiniz.

Sigara ve Kahve İçenlere Özel Diş Macunları Nasıl Kullanılır?

Bu diş macunlarının içeriği farklı olmakla birlikte kullanımı, diğer diş macunları ile tamamen aynıdır. Lekeleri giderme özelliğine sahip diş fırçası seçenekleri ile birlikte kullanımı, sigara ve kahve içenler için diş macunu alternatiflerinin etkinliğini destekler.

Sabah ve akşam olmak üzere, tüm dişlerinizi, her açıya dikkat ederek özenle fırçalamanız ve bu rutini aksatmamanız, aynaya baktığınızda daha beyaz dişlerle karşılaşmanız için yapabileceğiniz en pratik ağız bakımı olacaktır.

Sigara ve Kahve İçenler İçin Diş Macunu Çeşitleri

Güneş kremi kullanımının cilt bakım rutinine yıl boyu dahil edilmesi, oluşabilecek lekeler için önleyici adımlardan biridir.

Daha önceden oluşmuş cilt lekeleri içinse, leke giderici krem seçenekleri kullanılmalıdır. Bu kremlerin kullanımı esnasında yine güneş kreminizin kullanımını aksatmamanız, leke kremleri bir yandan lekelerinizi gidermeyi desteklerken, yeni lekelerin oluşumunun önüne geçmeye çalışır.

Lekeli Ciltler İçin Hangi Güneş Kremi Kullanılmalı?

Sigaranın yüzlerce zararından biri de dişlerde sararma, diş ve dişeti formunu bozma olarak karşımıza çıkar. Elbette kullanmamanız, bu sorunun önüne geçmek için en kesin yollardan biridir. Ancak oluşmuş lekeleri gidermek ve diş tonunda açılma amacı ile üretilen ürünlerden de bahsetmek isteriz.

Sigara ve kahve içenlere özel diş macunu hangisi denince akla ilk olarak Clinomyn Sigara İçenler İçin gelir. Leke gidermeyi destekleyen bu ürünün düzenli kullanımında, oluşan lekelerin giderilmesini destekleyebilirsiniz.

Çay, kahve ve sigaranın diş minesi üzerinde bıraktığı lekelerle savaşacak formüle sahip diş macunlarından biri de Arm and Hammer Advance White Extreme Whitening diş macunudur. 3 tona kadar beyazlatmaya yardımcı olan bu ürün karbonat ve mikro parlatıcı kristallere sahiptir.

Splat Blackwood Whitening Toothpaste de etkili beyazlık için özel olarak formüle edilmiştir. Clinomyn haricinde önerdiğimiz ürünlerin ambalajında sigara, kahve ve çay lekelerine karşı etkisine değinilmemekle birlikte, bu sorunlar için rahatlıkla kullanılabilecek içeriğe sahiptir.

Benzer Blog Yazıları
CeraVe Nemlendirici: Markanın Hikayesi ve Ürünlerinin Öne Çıkan Özellikleri
CeraVe, cilt bakımında adından sıkça söz ettiren bir markadır. Peki, bu markanın hikayesi nedir ve nemlendirici ürünleri neden bu kadar popüler? İşte CeraVe hakkında bilmeniz gerekenler:
28.09.2023
Saç Kremi Nasıl Kullanılır?
Saç kremi nasıl kullanılır, çeşitleri nelerdir, hangi saç kremi seçilmeli...
25.04.2023
Bioderma Sensibio H20 Misel Su
Hassas ciltler için özel olarak formüle edilmiş Bioderma Sensibio H2O 'yu yakından tanımak ister misiniz?
25.04.2023
Burundaki Siyah Nokta Gözenekleri Nasıl Kapanır?
Burundaki siyah nokta gözenekleri nasıl kapanır? sorunuz için yazımızda yer alan bilgilere başvurabilir ve detaylı bilgi edinebilirsiniz.
25.04.2023
Cildi Nemlendirmek İçin Ne Yapmalı?
Cildi nemlendirmek için ne yapmalı? yazımızda sizler için cildinizi nemlendirirken yardımcı olacak tüyoları derledik!
27.04.2023
Bacaklarda Çatlak Bakımı Nasıl Olmalı?
Bacaklarda çatlak bakımı nasıl olmalı? Bacaklarınızdaki çatlak görünümünün azaltılmasına yardımcı tüyolar için yazımıza tıkla!
25.04.2023
Cilt İçin En İyi Kolajen Nasıl Seçilir?
Cilt için en iyi kolajen nasıl seçilir? Cildiniz için kolajen seçiminde dikkat edilmesi gerekenleri yazımızda sizin için derledik. > Recete!
25.04.2023
Cilt Lekeleri İçin Ne Yapabiliriz?
Cilt lekeleri için ne yapabiliriz? Cilt lekelerini ile savaşmaya yardımcı tüyolara yazımızdan ulaşabilirsiniz.
21.02.2023