Menü
Hesabım
Şifremi Unuttum
Kayıt Ol
Sepetim
Sepetim
Bioderma Sensibio H20 Misel Su

Bioderma Sensibio H20 Misel Su

Dış etkenlerin (Makyaj, hava ve çevre kirliliği, güneş ve stres), yaşam kalitemizi etkileyen sonuçları olabilir. Hassas cilt rahatsızlık, yanma ve batma hissi, bunlara ek olarak genel veya bölgesel kızarıklık görünümü ile kendini belli eder. Kolaylıkla su kaybına uğrayabilir; kuruluk da cildin hassasiyetini tetikleyerek istenmeyen bir gerginlik hissine neden olabilir.

1995 yılında dermatologlar ile geliştirilmiş ve hassas ciltler için özel olarak formüle edilmiş Bioderma Sensibio H2O cildi ve makyajı derinlemesine ve nazikçe temizlemenize yardımcı olur. En hassas ciltlerin bile rahatça kullanabileceği bir misel sudur. Yüz, göz ve dudak çevresinde kullanılabilir.

Fizyolojik pH 5.5 değeriyle Sensibio H2O, sağlıklı bir cilde sahip olmak için kritik olan cildin doğasına saygı gösterir. Hızlı ve pratik kullanım kolaylığı ile öne çıkmaktadır.

Kullanım Şekli :

Makyaj pamuğunu Sensibio H2O ile ıslatın. Cildinizi nazikçe temizleyin ve/veya yüzünüzden ve göz çevrenizden makyajı çıkarın. Tamamen temizlenene kadar tekrar uygulayın. Yüzünüzü temiz bir havluyla hafifçe kurulayın. Sabah ve akşam olmak üzere günlük kullanıma uygundur.

Bioderma Sensibio H20 100ml, 250ml, 500ml ve 850 ml lik ambalajlarda satılmaktadır.

Nazik bir makyaj temizleyici, temizleyici veya daha fazla nem dolu temizlik rutini istiyorsanız, kendi rutininizi iyileştirip iyileştiremeyeceğini görmek için Bioderma Sensibio H2O misel suyuna bakabilirsiniz.

Benzer Blog Yazıları
CeraVe Nemlendirici: Markanın Hikayesi ve Ürünlerinin Öne Çıkan Özellikleri
CeraVe, cilt bakımında adından sıkça söz ettiren bir markadır. Peki, bu markanın hikayesi nedir ve nemlendirici ürünleri neden bu kadar popüler? İşte CeraVe hakkında bilmeniz gerekenler:
28.09.2023
Saç Kremi Nasıl Kullanılır?
Saç kremi nasıl kullanılır, çeşitleri nelerdir, hangi saç kremi seçilmeli...
25.04.2023
Bioderma Sensibio H20 Misel Su
Hassas ciltler için özel olarak formüle edilmiş Bioderma Sensibio H2O 'yu yakından tanımak ister misiniz?
25.04.2023
Burundaki Siyah Nokta Gözenekleri Nasıl Kapanır?
Burundaki siyah nokta gözenekleri nasıl kapanır? sorunuz için yazımızda yer alan bilgilere başvurabilir ve detaylı bilgi edinebilirsiniz.
25.04.2023
Cildi Nemlendirmek İçin Ne Yapmalı?
Cildi nemlendirmek için ne yapmalı? yazımızda sizler için cildinizi nemlendirirken yardımcı olacak tüyoları derledik!
27.04.2023
Bacaklarda Çatlak Bakımı Nasıl Olmalı?
Bacaklarda çatlak bakımı nasıl olmalı? Bacaklarınızdaki çatlak görünümünün azaltılmasına yardımcı tüyolar için yazımıza tıkla!
25.04.2023
Cilt İçin En İyi Kolajen Nasıl Seçilir?
Cilt için en iyi kolajen nasıl seçilir? Cildiniz için kolajen seçiminde dikkat edilmesi gerekenleri yazımızda sizin için derledik. > Recete!
25.04.2023
Cilt Lekeleri İçin Ne Yapabiliriz?
Cilt lekeleri için ne yapabiliriz? Cilt lekelerini ile savaşmaya yardımcı tüyolara yazımızdan ulaşabilirsiniz.
21.02.2023