Menü
Hesabım
Şifremi Unuttum
Kayıt Ol
Sepetim
Sepetim
Bebek İçin En İyi Pişik Kremleri Hangileri?

Bebek İçin En İyi Pişik Kremleri Hangileri?

neler bebeklerinin her zaman mutlu ve konforlu olmasını ister. Bebeklerinin beslenmesi ve temizliği annelerin en çok önemsediği ve dikkat ettiği durumlar arasındadır. Ancak anneler her ne kadar temizliğe çok dikkat etse de bebeklerde pişik oluşumu sıklıkla görülür.

Hem anneler hem de bebekler için en zor durumlardan biri olan pişik sorununun önüne geçmek ve bebeklerini rahatlatmak isteyen annelerin aklına en çok takılan soru ise bebek için en iyi pişik kremi hangisi olur.

Bebekleri için en iyisini arayan anneler, sizin için pişik kremlerini en detaylı şekilde araştırdığımız yazıyla fikir edineceğinizi umuyoruz!

Pişik Neden Oluşur? Nasıl Geçer?

Kadınların anne olduktan sonra huzuru ve mutluluğu kuşkusuz bebeklerinin konforu ve mutluluğundan geçer. Bebekleri için titizlikle ürün seçimi yapan ve onların temizliğine çok dikkat eden anneler dahi zaman zaman, bebeklerine son derece acı veren pişik sorunu ile karşılaşabilir.

Pişik genellikle bebeklerin kalça bölgelerinde görülürken, bazı bebeklerin kol altı, eklem ve boyun bölgelerinde de bu sorun yaşanabilir.

Bebeğinizde, ıslak mendil ya da bebek bezine karşı hassasiyet geliştiğinde, banyo sonrası ya da terleme nedeni ile nemli kalan ciltte, ishal olunması durumunda, anne sütünden katı gıdaya geçişte ve antibiyotik kullanımı sırasında pişik sorunu ile karşı karşıya kalınabilir.

Pişiğin önlenmesi ve geçirilmesi için en iyi pişik kremi hangisi seçiminizi yaparak, bebeğinizin cildinin rahatlamasına yardımcı olabilirsiniz.

En İyi Pişik Kremleri

 belirtmek isteriz ki, bebeğiniz pişik olmadan önce önleminizi alarak, bu sorunun yaşanma olasılığını en aza indirebilirsiniz. Bir diğer yandan eğer bu sorun oluştuysa da çeşitli pişik kremlerinden destek alabilirsiniz.

Bebeğiniz için en iyi pişik kremini seçerken, cilt tipine ve ürün içeriğine dikkat etmeniz gerekmektedir. Mustela Vitamin Barrier Cream 1 2 3 gibi doğal içeriğe sahip ürünler, bebeğinizin pişik sorununun önüne geçmeye çalışır. Her bez değişiminde ince bir katman halinde uygulamanız yeterlidir.

ABCDerm Change Intensif Bez Bölgesi Bakım Kremi 75g ile bebeklerde ve küçük çocuklarda bez bölgesinde görülen hassasiyeti azaltmaya yardımcı olan günlük bakım kremini tercih edebilirsiniz. Bez bölgesindeki rahatsızlık hissinin giderilmesine yardımcı olur. Cildin koruyucu bariyerinin güçlendirilmesine destek olur. Yağlı ve yağışkan his bırakmaz. Cilt tarafından kolayca emilir ve yüksek cilt toleransına sahiptir.

İçeriğinde sıvı parafin ve diğer sentetil yağlar, sentetik emülgatör, silikon, boya, BHT, BHA, paraben ya da diğer sentetik koruyucular bulunmayan Incia Diaper Rash Preventive Gel Cream de annelerin güvenle kullanabileceği en iyi pişik kremi seçenekleri arasındadır.

Babe Nappy Rash Cream Pişik Kremi 100ml ile tüm bebek ve çocukların kulanabileceği, bebek ve çocuk cildi için koruyucu bariyer kremini tercih edebilirsiniz. Emici ve koruyucu bir bariyer oluşturarak cildi korur; tahriş oluşumunu ve pişikleri önlemeye çalışır.

İçeriğindeki lanolin ile bebek cildinin rahatlamasına yardımcı olan Bepanthol Baby Pişik Merhemi de annelerin severek kullandığı ürünlerden biridir.

Benzer Blog Yazıları
CeraVe Nemlendirici: Markanın Hikayesi ve Ürünlerinin Öne Çıkan Özellikleri
CeraVe, cilt bakımında adından sıkça söz ettiren bir markadır. Peki, bu markanın hikayesi nedir ve nemlendirici ürünleri neden bu kadar popüler? İşte CeraVe hakkında bilmeniz gerekenler:
28.09.2023
Devamını Oku
Saç Kremi Nasıl Kullanılır?
Saç kremi nasıl kullanılır, çeşitleri nelerdir, hangi saç kremi seçilmeli...
25.04.2023
Devamını Oku
Bioderma Sensibio H20 Misel Su
Hassas ciltler için özel olarak formüle edilmiş Bioderma Sensibio H2O 'yu yakından tanımak ister misiniz?
25.04.2023
Devamını Oku
Burundaki Siyah Nokta Gözenekleri Nasıl Kapanır?
Burundaki siyah nokta gözenekleri nasıl kapanır? sorunuz için yazımızda yer alan bilgilere başvurabilir ve detaylı bilgi edinebilirsiniz.
25.04.2023
Devamını Oku
Cildi Nemlendirmek İçin Ne Yapmalı?
Cildi nemlendirmek için ne yapmalı? yazımızda sizler için cildinizi nemlendirirken yardımcı olacak tüyoları derledik!
27.04.2023
Devamını Oku
Bacaklarda Çatlak Bakımı Nasıl Olmalı?
Bacaklarda çatlak bakımı nasıl olmalı? Bacaklarınızdaki çatlak görünümünün azaltılmasına yardımcı tüyolar için yazımıza tıkla!
25.04.2023
Devamını Oku
Cilt İçin En İyi Kolajen Nasıl Seçilir?
Cilt için en iyi kolajen nasıl seçilir? Cildiniz için kolajen seçiminde dikkat edilmesi gerekenleri yazımızda sizin için derledik. > Recete!
25.04.2023
Devamını Oku
Cilt Lekeleri İçin Ne Yapabiliriz?
Cilt lekeleri için ne yapabiliriz? Cilt lekelerini ile savaşmaya yardımcı tüyolara yazımızdan ulaşabilirsiniz.
21.02.2023
Devamını Oku